Welkom bij Kapsalon René Benoît kapsalon

Kapsalon René Benoît is al meer dan 10 jaar gevestigd in dit prachtige pand aan de Sint Jansstraat 1E. In de druk bezochte salon is de sfeer van een oude opkamer te voelen. Daarnaast zet René een bijzondere sfeer neer waar de klanten zich al snel helemaal thuis voelen. Gezelligheid, vakmanschap en oprechte persoonlijke aandacht blijken toch probleemloos hand in hand te kunnen gaan! Natuurlijk volgen René en zijn mede door hem zelf opgeleidde assistente Maschinka de methoden en trends van nu op de voet en passen zij die als een vanzelfsprekendheid toe!

kapsalonIn de kapsalon wordt gewerkt met twee Amerikaanse producten (Sébastian en I.C.O.N.). Een hele bewuste keuze. Niet alleen zijn het gewoon hele goede producten die helpen om je haar gezond, mooi en in de door jou gewenste vorm te houden. Misschien nog wel belangrijker is het feit dat op de producten geen dierproeven worden uitgevoerd!

india moringa amberHet is druk in de salon. Al was het alleen al omdat klanten de salon jarenlang trouw blijven. Een afspraak maken is dus wel noodzakelijk. Telefonisch, of hangend over de halve buitendeur. Kun je meteen wat van de sfeer proeven…… Overigens is het maken van die afspraak al bijna een belevenis op zich, want nous parlons Francais, we speak english, hablamos Espano en we spreken Nederlands. Bij voorkeur allemaal tegelijkertijd!!!!

René Benoît en Maschinka begroeten ook u graag voor de eerste van vele malen aan de Sint Jansstraat 1/E

Adres gegevens:

René Benoît
Grote Sint Jansstraat 1/E
3811 HX Amersfoort

T 033 - 472 13 65

Openingstijden:
ma: Gesloten
di: 9.00 - 18.00
wo: 9.00 - 18.00
do: 14.00 - 21.00
vr: 9.00 - 18.00
za: 9.00 - 15.00

Logo Kapsalon René Benoît

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage aan de BEESTENMARKT!

Bekijk de plattegrond!
icon